Monday, August 25, 2008

MR. BEAN








aku paling x suka ngan criter mr. bean tapi story ni boleh jadi story favorite abang ngan kasih, asal aku balik from opis aje, mesti abang n kasih serta mami duk kyusuk mengadap criter ni. x leh kacau langsung, x nak toleh pun sambut kitaorang, ni berlaku sejak 2-3 minggu. abang paling minat ngan mr bean.

4 comments:

cutemiut78 said...

mr. bean..?? rina pun tak minat tgk citer tu..ala2 lawak bodoh je, tapi budak2 suka agt kan..

Eida said...

salam..

lagi award.. sila ambik yerr :)

atty's said...

sama le ros..kty pun tak suka citer mr.bean..sbb mr.bean senarnya pentingkan diri sendiri..tp fir suka layan

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cutemiut78
tul tu kak rose pun rasa cam lawak bodoh aje

eida
tq very much eida

atty
tulah anak member kak rose kat ofis pun ramai yang minat ngan story ni

 
template by suckmylolly.com