Monday, August 25, 2008

CADAR

lelaki encom ni namanya yusuf, after bought 5 set terus jadi kawan-kawan

siang dia jaga kiosk kat maju junction malam jaga kat TESCO ngan girlfriendnyer



bulan ni aku x giler beli baju or kasut tapi giler beli cadar, rizal dah ngeleng kpala, nak marah aku, dia pon nak tido sama atas cadar tu. ye tak ye jawabnyer x leh marah. tapi kali ni aku x beli kat aussino or sogo, aku beli kat kiosk yang ader kat maju junction. murah seii, cantiklah tu macam english roses, aku rembat 5, 1 set kat Maju Junction, 4 set lagi kat TESCO, kat tesco lagi banyak pilihan. dan molek sungguh kainyer, sejuk ajer bila tido. masa kat maju junction beli satu ajelah coz yang bayarnya aku, tapi dah tuan besar ada kat tesco apalagi aku kederat kanlah duitnyer soh bayar. rugi x amik banyak kalu ader orang bayor.

3 comments:

cutemiut78 said...

akak...cadar2 tu brapa herga dia.. cam cantik je tgk..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cutemiut78
kain dier memang sejuk ader banyak harga, kalu cadar sahaja RM40.00 kalu selimut saja RM60.00. kalu satu set RM150 or RM220. ni harga dah tawarlah

cutemiut78 said...

uuuiishh...murah tu.. kat sini tak dapat ler rega camtu..

 
template by suckmylolly.com