Monday, August 25, 2008

KFC LAGI.....FRIDAY : 22 OGOS 2008










kfc kan favorite aku, so seri mengalah ari ni coz next week dia x der, nak gi melancong ke Chieng Mai. so x dapatlah makan mcdonald, pastu after makan-makan kitaorang melencong ke Sogo pastu bila lagi lama langkah lagi panjang kitaorang menapak ke Kamdar nak cari langsir buat raya, tapi satu pun aku x berkenan, yang aku minat kat reject shop tu x cukup 2 panel, x leh lah beli.

3 comments:

cutemiut78 said...

ramainya umat kat sogo tu.. KFC wah..bestnya mkn kfc...nak g mkn gak ler,

eddie dewanaga said...

tak berkenan langsir kat kamdar tu...?
gua berkenan betul dgn style rambut cik seri tu...
mcm nice gitu..!
hahaha...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cutemiut78
tengah cuti sekolah, tu yang ramai tu

eddie
dia still single mingle lagi. langsung x der bf

 
template by suckmylolly.com