Wednesday, August 27, 2008

HOT DOG

kitaorang semua tengah asyik duk layan berita midnight kat bilik mami, pas tu kasih cakap lapar dan mintak aku gorengkan hot dog

kul 12.10 tengahmalam kasih dah mula lapar balik, maner kenyang makan potato, tulah suruh makan nasi x nak, ni semua gara-gara papa x sempat dinner sama-sama coz bergegas gi bengkel, jadi x leh lah nak dinner ngan papa

x cukup hotdog tu....., mintak goreng lagi



best mama...............

5 comments:

[SAFEA] said...

alamak nie yg baca tetiba wat safea rasa lapar nie.. dh lar pose...

cutemiut78 said...

mkn hot dog..kenyang ke kasih...

AzurA said...

uihkz..baguuihlah gakz mintak makan.. kalau feesa puasa sepuluh hari pun hokay jer.. mmg taknak makan...

^AnGeL iN DiSguiSe^ said...

Budak² memang gemar hotdog...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

safea,
jom datang umah makan

cutemiut78
kenyang kot, kasih memang x suka makan nasi

azura
favorite kasih tuh


angel
yup betul

 
template by suckmylolly.com