Wednesday, August 27, 2008

PENING-PENING

beginilah keadaannya kalu dekat nak bulan pose, aku dah mula mengira bajet untuk beli barang nak raya, nak raya, nak raya

congak punya congak banyak giler nak kena beli, lebih-lebih lagi tahun ni beraya kat umah makpak mertua, tahun ni kena beli langsir, sarung kusyen, alas meja, kuih raya semualah yang berkaitan ngan raya. semuanya untuk umah abah ngan ma. tu belum rumah sendiri lagi



aduh pening-pening, barang semua dah naik harga

nak beli dress ni for kasih, tapi harganya aduh mak, mahal giler, nak nunggu members day nanti takut abis size lah. kat raya ni berebut-rebut orang beli

aku berkenan ngan langsir ni, tapi minat jugak kat Reject shop. maner satu ni.


sambil pikir aku gi jahit tepi lu kain mama-abah.

duk pikir, pikir, pikir, baju raya tahun ni nak beli kaler aper. mula-mula tuh ingat nak beli red kaler tapi cam x sesuai lak beraya kat umah abah. warna aper yer?????



6 comments:

suw said...

warna biru kak..heheh suka suki jek bagi cadangan hik hik hik :p.tu warna tema umah sy taun ni hehehe

moralle said...

fening kepala bila nak raya kan......jadi fikiran ape nak belik, same-same lah sini, but this yr kite kat sini alar kadar jer lah, tahun-tahun tukar baru bleh pengsan seyyy :)

Adry said...

wah.. mesti pening bila nak raya kan... hehehe.. sabar jela... memang semua harga dah naik...

Adry @ http://www.adrysabry.com/

Ayong said...

mmg semua org nampaknya tgh mengira budget2 utk raya ni...hehehehehe

cutemiut78 said...

emmm..fening kan kak.. Biasa ler nak raya ni..klu blh semua nak ditukar, nak dibeli..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

suw said
warna biru akak dah pakai waktu tahun kedua

moralle
memang pening, adaer je dalam kepala aper yang nak beli

adry
memang pening pun

ayong
tulah, budak sebelah tempat saya pun sama duk kira bajet

cutemiut78
betul tu kalu boleh semua nak tukar baru

 
template by suckmylolly.com