Tuesday, August 05, 2008

KRISTAL






kat maju junction ader kiosk jual kristal boleh tahanlah murahnya, pasu besar bapak green color tu harganya lam RM130.00. tapi aku cuma nengok ajelah, nak beli memang cari nahas lah jawapnyer, x sampai 10 minit wat balik mesti gedebummmmmmmmmmmmmmmm

23 comments:

Anonymous said...

cantik, kat maner beli tu kak

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

x beli pun dik, cuma ambik gambar coz masa tu tengah tunggu husband akak datang

j u z z u N m e said...

kalau kat lgkawi lg santek2 akak..berpinau mata nengoknye..harga pun berpinau gak..ribu riban sume..

Intanaziela said...

cantik kan barangan kristal ni, tapi bg yang ada anak lelaki, kena fikir banyak kali kalau nak beli..

p/s: keje kat MAJU JUNCTION ke?

rasp said...

nice! kalo rasp plak tak sampai 2 minit rasanya mau berkecai *ihiks*

moralle said...

Crystal ni pun tengok hobby kan kak Ros, kalau ade display unit kat umah lagi cantik display kan crystal.......

ras-adieza said...

kristal tu kan kalau bawak balik umah. Pecah bederai...kalau anak2 jenis baik duk diam jer setempat..leh lah bertahan. kalau aktif...tinggal kenangan jerlah..

eddie dewanaga said...

crazy beautiful & her crystals..
boleh buat title lagu gua tu dik...
err... nanti kirim salam seri eh..

'kau yg bernama seri..'
hahaha...

Kasih Aleeya said...

kak...saya rasa familiar sgt tgk akak ni.. akak sekolah args? ker uitm shah alam?

Kasih Aleeya said...

alamak ilang plak comment td..kak..saya rasa familiar ler tgk akak..akak dulu ex-args ker ex-uitm shahalam?

Beruang Madu said...

Abg Bear boleh beli 100 pasu tu tapi kan Rm130 tu sebenarnya mahal lah dik oiii... kering air liur aku menengoknya

Eida said...

akum...
hi kak rose..
selamat berkenalan..
tq, coz singgah kat blog eida.
nanti bolehlah eida lepak2 kat sini yer:)

Rush Murad said...

cantik benda2 tu semua.... tapi jangan mudah tertipu.... depa cakap jer kristal, tetapi cuma gelas/glass biasa... seriously, ramai yg kurang arif tertipu.... kalau gelas memang murah, lagik2 from China... yg ada kualiti sikit dari Turki... tapi mahal... i ni memang kumpul Crystalware, tetapi yg Bohemia atau dari Jerman tu jer laaa... :)

yOnnA said...

haha..
bile ade budak mmg xleh beli mende2 cmtu..
but really nice kan kak? :)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

juzzunme
selalu dengar criter tapi x der rezeki lagi nak gi langkawi dik.

intanaziela
cantik dipandang, bahaya di pegang
yer, kak rose kerja kat saner

rasp
samalah kita rasp

moralle
blum masanyer lagi buat display kena tunggu anak-anak besau panjang, kalu display sekarang memang kak rose cari penyakit lah tu

ras-adieza
oooo, anak saya memang aktif giler ras

edie dewanaga
seri kirim salam balik

kasih aleeya
x lah pelanduk dua serupa kot, akak belajar kat Trganu dan bukan kat Shah Alam


Abang Bear
saya pun x derlah niat nak beli barang semahai tu, cuma suka nengok aje.

Eida
waalaikumussalam, tq juga sudi singgah blog kak rose, nanti kak rose link blog eida yer

rush murad
kak rose bleum lah mampu nak beli lagi dik, tapi nanti kalu nak beli kak rose tanya ngan adik yer

yonna
memang cantik, tapi berangan ajelah

zino said...

kalau zino beli pun akan menerima nasib yg sama je.. hehe sekejap..hancur la..

kuchalana said...

lama xpi maju junction.. hu2

cutemiut78 said...

cantik kan barangan kristal tu...
tapi klu macam rina tak blh beli barang cam tu...jgan kata kristal, plastik pun blh pecah dikerjakan dak bulat mirul tu..
thanks jengok blog rina

rizal said...

beli, beli jangan tak beli..

huhu.. tapi kalau balik rumah pecah rugi tu..

btw, my blakie kirim salam.. hehe

Kak Yong said...

harus kena pandai jaga nih..dapat dgn anak den haruuuu

Mummy said...

buat masa ni kan yang.. elak2 lah beli crystal dulu.. bior anak besar sikit.. kalau idak nanti putih mata lah jawabnya yang.. hehehe

edrina said...

salam~
Tq sebab sudi singgah blog kiter..tapi kan rasanya kita sebaya atau saya lagiks tuo kot..hiks..saya lahir taun 75, bulan 12..eheheh..

anyway kita link awak yer :-)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

zino
tulah, selagi anak belum besar, selagi tu x leh beli

kuchalana
maju junction x derlah meriah sangat, suka lagi bukit bintang

cutemiut
tq jugak singgah blog kak rose, samlah anak bujang kak rose pantang nengok benda tersergam indah mesti nak kacau

rizal
waalaikummusalam

kak yong
x beli pun kak, berangan aje

mummy
tulah, nengok aje kat kedai

edrina
saya lagi tua edrina, saya lahir bulan 8, alah kira pangkat kakak lah tu

 
template by suckmylolly.com