Tuesday, August 05, 2008

MIGRAIN

aku x larat giler, balik kerja terus landing. tapi aku rindu giler kat anak sulung aku, ari minggu ari tu abang ikut eji gi PC Fair, mama lak kuar ngan papa n kasih, bila mama balik aje abang dah tido, sok pagi mama nak gi opis pun abang lum bangun. sekuat ati aku peluk abang, rindu sangat-sangat, kat ofis pun mama x concenstrate buat kerja sbb rindukan abang sangat-sangat. abang tahu aku sakit kepala, dia lah buah hati jantung pisang yang nolong urutkan.

bila dah penat picit, mulalah abang jadi ultraman dyna





rindu sangat-sangat kat abang danish





biasanya ader je photo yang aku nak snap tapi semalam aku diserang migrain lagi. cam rasa nak hantuk kepala kat dinding aje. rasanyer migrain aku ni makin kronik. nak gi clinic ubat ader lagi, nengoklah barang sari dua, kalu sakit gak, harus pegi jugak ni.

13 comments:

Anonymous said...

No komen ... tapi boleh je kalau nak nulis tu ... ni tulis blog boleh?

sf

eLLy said...

alah sian nye.. nasib baik abg rajin tolong picit ;(

rasp said...

mencik kan kalo kena migrain..sib baik ada abg danish yg rajin..

~ mizzAmy ~ said...

~ naper ekh, kalau kena migrain kan selalunya berhari-hari kan? sakitnya bukan nya sepanjang hari. ada la time2 tertentu duk berdenyut2 tuh. tak suka kan... jgn lupa makan ubat ekh kak..

opps lupa, kalau amy la. amy suka amik ponstan kalau kena migrain. memang hilang la sakit. tapi tak elok amalkan makan ponstan. dah teruk sangat baru amik. ~

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tuan, saya tulis blog ni esoknyer bukan malam tu jugak, masa tengah sakit, kenapa lak tetiba sakit ati ni. saya tulis blog seawal pagi before masuk kerja, saya sampai kat ofis setiap ari jam 7.00 pagi dan paling lak paling lewat. so saya autopublish ajelah. dan saya x mintak pun u komen, kalu sakit ati jangan masuk blog ni.



elly
rasp

tulah nasib baik ader anak sulung



mizzamy
akak takut nak amik ponstan takut susah nak pregnant nanti, doctor x cakap cuma jaga-jaga aje

intan zura said...

bos akka ke sakit hati tu? hehe
anyway, anak2 akak cute betul la!!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

bukanlah, boss akak maner tahu blog akak, akak sajer ajer perli panggil tuan

ras-adieza said...

rose
rupa danish ngan kasih...sebijik sebijon. beza cuma rambut panjang ngan pendek. pandai rose...

moralle said...

Kak Rose pun ade tuan yg tak di undang yerr...

Anak-anak ni lah yg kadang-kadang tempat kite bermanja kan kak Rose :)

Kak, my hubby pun slalu gak ade migraine, very teruk kalau kenek, but now dah berkurangan, u can try this.

Wen u hv migraine, u diri kat timbuk, than u kenek aerobic sikit ah, kepala bawah n kaki atas, dalam 5 mins gitu, akak amalkan insyaallah lama-lama berkurangan..... should try :)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...
This comment has been removed by the author.
CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ras - adieza
tima kasih kak, rezeki

moralle
tulah, anak-anaklah tempat kita bermanja. insyaAllah akan cuba apa yang moralle cadangkan

mother of two said...

eii.. comel la yg girl tu. abgnya pun hensem..
saya pun mcm tu gak.. pagi2 pegi kerja anak tak bgn lagi. kiss goodbye ajer.. n balik pun dah lewat...

marinahunny said...

sib baik ada anak teruna tolong urutkan..hehe sejuk perut..

 
template by suckmylolly.com