Tuesday, August 05, 2008

LUNCH

ni kak ani pantry, dia lah tokey yang antor segala makanan for meeting

orangnya very cermat dan pembersih


lunch x bik tapi air kena minum


aku memang malas nak kuar lunch n jarang ambik lunch, ari aku rajin cuma ari jumaat aje, coz langkah boleh panjang lebar, kalu ari biasa, takat 1 jam, maner lah cukup. so from monday to thursday kat tempat kak ani pantry nilah aku duk menapak. duk kacau dan kadang-kadang nolong apa yang patut.

semalam seri duk asyik mengossip pasai criter EZORA yang makin lama makin fening dibuatnya. makin ari makin x faham, makin ari makin berbelit-belit, x dengor kan kena marah, so layan ajelah walaupun aku x beraper ikut sangat criter ni.

pagi-pagi called aku bukan nak wish good morning ke, tapi sibuk duk nanya pasai ezora semalam, ni boleh diberi anugerah pengkritik tetap drama melayu.

8 comments:

achik said...

kalau balik awal, layan gak cite ezora tu sbb mak suka.. la ni mmg makin berbelit je tgk cite tu.. huhuhu..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tul tu achik, tu yang kak rose malas nak layan

j u z z u N m e said...

wah kasut kak rose... vogue gitu...hiks

rasp said...

ya ampon tak leh nak komen pasal ezora sbb tak pernah tgk crite tu tapi cam semua org tgk crite tu...

ratna said...

hik hik...kak ani tu pun saya kenal. hari tu dia ckp kat saya, dia ingatkan saya belum kawin. tp satu hari tu dia ternampak saya dgn anak saya..baru dia tau saya dah kawin..hik hik..terasa kembang jap bila org ingat kita belum kawin.

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

juzzunme
tq, alah dik kasut x der jenama pun, kasut cap bukit bintang

rasp
kena tengok jugak rasp, coz emak kak rose suka benor layan criter ni

ratna
mesti pandai jaga badan ni. kalu idak x kan kak ani puji kan. lagi satu muka ratna ni mesti baby face kan. bertuah badan tau kalu muka kita baby face, cam amy mastura tu kalu bukan artis mesti orang cakap x kahwin lagi

mother of two said...

saya seronok tgk gambar2 office dlm blog nie. teringat time keja kat home sweet home dulu.
selalu kacau tea lady......

ratna said...

pandai jaga badan apanyer.. perut ni berlapis-lapis.. tp pandai cover gak ler. .hik hik..

 
template by suckmylolly.com