Monday, August 04, 2008

LAPOR LAH PULOK



see, maner dia nak ngan mama dier, kalu bf dier ader, kerjanya berkepit ajelah

cadangnya nak gi cheras makan kat saner tapi kasih lapor nak makan burger, alang-alang beli, beli semualah tuk satu umah


aku x suka sangat ngan criter the mummy 3, cam boring pun ader, kalu the mummy 1 & 2 tu boleh lah kiro gok bestnya. aku masa nengok criter ni, dalam hati asyik duk berkata-kata "bila lah nak abis ni"


6 comments:

antalya said...

eh sama la kita..sy pon lg suka mummy 1&2

moralle said...

Tak best ke mummy 3?? i lum watch lagi, nak tunggu DVD keluar, leh watch with the kids at home,kalau nak gi cinema hmmmmmm tak dapat lah......

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

antalya
tulah no. 3 ni cam hampeh aje

moralle
husband akak suka, akak yang x suka cam x menarik aje

suesally said...

me tooooo....siap tido :P

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

suesally
tulah pasai, boring giler

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

suesally
tulah pasai, boring giler

 
template by suckmylolly.com