Friday, August 08, 2008

MORE PRESENTS

ni kepunyaan seri tapi dia ader 2, so aku mintak satu, dapat, jek pasai birthdai aku,

ader orang tu tahu aku suka buat dress, dia adiahkan kain ni, tq yerr semek


ni hadiah dari orang terengganu, batik terengganu, cantikkkkkkkkkkkkkkkk, suka sangat

dah lama aku mengidam, from KB

saya suka giler, terima kasih yer hasrie






thank you so much to everyone who made today so specially memorable and memorably special. tima kasih, tq for the sms-es and all the wishes and the presents. i feel so so so so so so loved today.
Tq for the birthday message
tq for the pretty presents
special thanks to hasri kelana, azahar melaka, azhar maxis, apoi KTAK, liya, hasnita, zul, sue, kak ani pantry, wan, padzly, siti, kak ton, kak sai, maya, badrul, rita. (kalu tertinggal aku mintak maaf yer) who messaged me at 12.00 am
to everyone who wished me, tq very very very very much
ai never thought so many people would know or would remember.

5 comments:

ratna said...

kak...seronoknyer dpt byk hadiah.. mesti ramai org senang dgn akak..

happy bday..semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa berbahagia di samping org yg tersayang..

fuadnis said...

hai crazy beautiful..

harap2 nis tak terlambat utk wish..hepi besday..semoga terus dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan berolah segala yg diimpikan selama ini..dan kekal bahagia yg berpanjangan bersama keluarga..

mother of two said...

dari saya juga....

nak hadiah?? kena tunggu balik raya...:)

anyway adik di dubai link blog kakak di KL. tima kacih..

mOhD^.^rAz said...

hepy besday..
smoga panjang umur n murah rezeki..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ratna
tak aderlah ratna, biasa-biasa aje, tima kasih diatas semua ucapan tu, tima kasih banyak-banyak


fuadnis
hai too
x aderlah lambat, memang ari ni pun, apa pun terima kasih banyak-banyak atas ucapan tu

mother of two
tima kasih juga


mohd raz
tima kasih banyak-banyak atas ucapan tu

 
template by suckmylolly.com