Friday, August 29, 2008

PERUNDING IMEJ

ini lah perunding imej eji yang baru........

asyik bangat duk belek buku fesyen ngan kasut


siap tunjuk kat eji yang maner satu cantik

h/bag yang yellow color ni cantik jiji, shoes ni pun cantik, tasih like ni

kasih damia riesya suka sangat nengok buku fesyen dan suka sangat pilih baju aper yang patut mama dan mak sedara dia pakai, siap pilihkan h/bag n kasut lagi. bila kita kata tak cantik, kasih akan berusaha tunjuk dan tunjuk yang maner berkenan kat hatinyaer. dan kalu kita pakai baju yang kasih pilihkan, 10 x duk cakap "cantik kan dress yang tasih pilih ni, cantikan"


3 comments:

cutemiut78 said...

hopefully sok beso..blh jadi perunding imej...

Mummy said...

bijaknya kasih.....

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cutemiut78
insyaAllah

mummy
alhamdulillah

 
template by suckmylolly.com