Friday, August 29, 2008

HUWAAAAAAAAAA.....

kesian kat kasih...

nakal sangat aku coz aku usik anak-anak aku



abang n kasih menangis teresak-esak. kitaroang tengah sedap-sedap shower 3 beranak, tetiba abang teringat kan mami kat luar, terus benti shower, kuar jap jengok mami ader tak kat luar. (Abang memang prihatian sikit, kuar lama-lama mesti nak balik, takut mami ilang) carik punya carik satu umah x jumpa, abang tanya kat aku mami pergi maner, aku usik abang n kasih cakap mami dah balik kampung, pas tu dua-dua terus melalak bagai nak rak. padahal mami cuma gi turun kedai runcit.


4 comments:

MAMA 2 FIRNASYA said...

Hi! Alah ciannyer dorang...enjoy reading ur blog, do visit to http://firnasya.blogspot.com

cutemiut78 said...

keh..keh..lawak ler.. tapi prihatin sungguh abg danish ya.

CRAZY BEAUTIFUL88 said...
This comment has been removed by the author.
CRAZY BEAUTIFUL88 said...

mama 2 firnasya
tq very much, saya dah pun link blog firnasya

cutemiut78
sayang menor kat nenek dia

 
template by suckmylolly.com