Friday, August 29, 2008

KUEH

semalam aku kena balik sendiri, masa on the way balik singgah jap kat kedai beli kan kueh favorite abang ngan kasih dan x lupa gak favorite mami, popia

abis semua abang ate kueh favorite abang


kasih lain lak, diet kan, makan 2 aje....

"tasih nak kuruslah cam eji, tasih x nak cam mama, gomuk"

rimas tul aku nengok hair kasih ni, tapi susah tul nak pujuk ikat rambut, dia tetap nak lepaskan rambut nyer yang panjang mengurai tu, asal nak ikat aje, dibaginyer alasan

"eji cakap tasih cantik talu tasih x ikat hair tasih, kan mama"

"tasih cantik kan mama, nanti kalu tasih ikat hair tasih, hassan don want friend ngan tasih" (hassan ni budak arab yang tinggal kat tingkat atas kondo kami)




3 comments:

eddie dewanaga said...

rambut cantik mcm tu buat apa ikat..?
baru lah metal...!
:)

cutemiut78 said...

oooppsss..pandai dah kasih ni erk.. mesti budak hassan tu encem kan. anak pak arab..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

eddie
rimas lah eddie, asyik masuk mulut aje

cutemiut78
memang encom pun, budak zaman sekarang ni macam-macam dah pandai

 
template by suckmylolly.com