Monday, August 25, 2008

PUJUK

kasih asal dengar papa balik aje mesti bangkit dari tido, 1 jam pastu rizal soh kasih masuk tido kat katil mami dulu, nanti mama angkat
kasih pun akur masuk tido

pastu pujuk abang masuk tido, abang pun akur

pastu bermula adegan pujuk rizal pada isterinya yang masih lagi berdiam diri sejak balik tadi (merajuk lah tu kononnyer)


tapi rupernya ader orang x senang ati duk dalam bilik mami, kasih keluar dari bilik mami ajak kitaorang masuk tido. potong stim tul lah kasih bertuah ni. baru part papa nak pujuk bagai, tetiba aje ader lak yang menyelit. langsung x kasi chance kat papa dan mama dier nak berdua-duaan.


5 comments:

yOnnA said...

haha..
lil girl mmg cmtuh kan kak :p
xleh ayah manja org lain lebih sket :p

rizal said...

huhu..

wah itu mcam kena pujuk.. :)

btw, semperna merdeka, you ve been tagged. Mari meramaikan senarai Malaysia bloggers sempena merdeka ni.. :)

Hope you can join us. Check kat restnrileks yer.. Selamat Hari merdeka. :)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

yonna
tulah langsung x kasi chance kat mak dier, asyik dier aje yang nak berkepit

rizal
nanti kak rose jawab nyer

cutemiut78 said...

keh.keh..kasih jealous tu..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tulah dia tau aje masa kitaorang nak dating

 
template by suckmylolly.com