Monday, August 25, 2008

RAJUK SORANG ISTERI

umah tangga mana x dilanda ombak, 2 ari ni aku abiskan masa mengecat dinding ngan grill, tapi langsung x dihargai, masa lunch ahad ari tu, rizal bising coz katanyer aku x sabar-sabar nunggu dia panggil tukang cat, kalu cantik x aper ni x cantik langsung katanyer, x rata, x professional. tapi cam biasalah aku cuma mampu berdiam diri coz aku memang terasa sangat-sangat.
tiba-tiba lam kul 9.00 malam rizal called soh turun bawah katernya nak bincang somethings, dia soh aku turun sorang diri, tapi x sampai ati nak tinggal abang coz kalu aku ngan rizal gi nengok wayang baru abang x nak ikut, yang lain mesti nak ikut, kasih x perlah dah selamat duk layan mimpi. aku bawak gak abang

kitaorang menuju ke taman



pastu masa abang duk leka kat playground, kitaorang berdua berdikusi, rizal mintak maaf coz marahkan aku, katanyer dia tersilap coz x hargai aper yang aku dah buat, bla-bla-bla, aku cam biasalah diam aje coz memang salah aku pun x sabau tapi aku benci giler nengok dinding umah yang bertapok saner bertapok sini.

6 comments:

ratna said...

kalau saya pun sentap..

yOnnA said...

eeh..
so sweet of u..
sedangkan lidah lagi tergigit kak :D

Zaidi Zainal said...

cerita pasal cat ni...ye lah rumah i pun dah bercapuk-capuk...nak kena cat juga ni

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ratna
ni tahap lebih pada sentap dah ni. tapi kak rose cuma mampu berdiam diri aje


yonna
tulah adat rumah tangga kan

zaidi zainal
cepat sebelum pose nanti letih maaa

cutemiut78 said...

emmm..biasa ler kak. lelaki ni klu ckp ikut sedap dia je.. tak taunya kita ni isteri kecik hati. tapi so nice bila kena pujuk kan..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

part paling best bila kena pujuk ,suka giler part tu

 
template by suckmylolly.com