Monday, August 11, 2008

SATURDAY : 9 AUGUST 2008 - MAKE UP

aku jarang giler make-up atau dengan kata lain memang x beraper arif bidang ni, as promised ngan ida, dia sanggup make up kan aku FOC, member baik eji ni kerjanyer mak andam



memula tu aku nak pakai wig ni, tapi cam x kena aje


dah siap, aku nak gi dinner ngan rizal, dinner + menginap kat hotel satu malam sebagai adiah birthday paling lumayan


7 comments:

Suki Cida said...

alah... kak rose... nampa snap gamba tak warna... nak tengok :(

ratna said...

ala..ngapa gambar b&w? tak nampak make up dia..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

suki cida
kak rose takut nengok kat cermin macam nak gi opera china pun ader. ngeri

ratna
ngeri kak rose nengok, tebal giler dia make up

ina's said...

kak rose, siyes saya nak cakap muker akak pas makeup mcm muker nurhaizi (TV3 yg bacer berita)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ina,
ader ke ina, x perasan lak, nanti kak rose nengok berita malam ni. apa pun tq very much

sweethOneY said...

tantek la akak..tp nape black n white ni..sile kuarkan versi gmbr berkaler ;p mst lagi da bomb :D

Izlynspa said...

Salam,

Kalau inginkan rawatan spa, apa kata lawati blog saya. Ada pakej-pakej menarik sepanjang bulan kemerdekaan ini.

 
template by suckmylolly.com