Monday, August 25, 2008

SATURDAY : PLAYLAND







kalu dah gi tesco x sah kalu x singgah kat playland, acara wajib for abang n kasih, tapi kesian plak, abang n kasih x sempat nak masuk playland yang bayor RM3.00 sejam, x silap aku lah, aku pun x beraper ingat sangat, coz yang tolong bayar orang lain. x sempat nak masuk saner coz rizal ajak gi makan steak kat Cheras.

5 comments:

ZaritH said...

seronoknye tgk dorg main.. rase nak balik ke zaman kanak2 je..xde masalah..

Aryana & Adrienna said...

playland tu mcm tmtp wajib utk my princess setiap kali g tesco .....kalo tak dapat masuk mau dia amuk 1 tesco ...ahaksss.....

suw said...

ala siyan kasih..merajuk tak?

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

zarith
tulah zaman kanak-kanak, zaman paling best, x der menda nak pikiq. main aje kerjanyer


aryana
samalah ngan anak kak rose

suw
merajuk giler, tukan memang perangai kasih bertuah no. 1

cutemiut78 said...

hah..memang klu g tesco klu tak singgah playland tak sah..skrang ni klu rina blk jb g tesco..sibudak bulat tu cam tau je..mesti kena g playland dulu baru blk.

 
template by suckmylolly.com