Monday, August 25, 2008

steak untuk kitaorang


abang n kasih x makan steak so kitaorang order satay ayam yang x garing sangat


emmm, cam biasalah kan, kasih mesti nak bertepek ngan bf dier, nak lap peluh pun soh papa

pas tu kasih dah kekeyangan




malam ni kitaorang dinner kat kedai apa tah namanyer, 50 kali gi pun x ingat-ingat lagi. kedai steak kat cheras, dahulu steak kat sini memang best tapi sekarang cam kureeeeeng sikit. tapi disebabkan laki aku ni bukan jenis suka try makan kat kedai saner, kedai sini, kalu dah kat sini katernyer sedap, kat sini ajelah yang dia bawak, katanyer takut nak cuba kat kedai lain takut x sedap.

3 comments:

Mama Mya said...

wah sedapnye mamam.. lapor nie nak sikit huhuhu.. tiba2 perut berdondang sayang lak hiks

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

perut kak rose pun samer pantang nampak gambar orang makan, mesti terliur

cutemiut78 said...

emmm..klu hsb rina tak kisah..dia suka cuba gerai yg baru buka..

 
template by suckmylolly.com