Wednesday, September 03, 2008

AMBOI-AMBOI

amboi-amboi gatalnyer anak teruna sorang ni duk ngorat anak dara orang, ngorat lak yang lawa aje.. abang duk ngorat budak perempuan yang tersenyum manja. senyuman maut ni namanyer, coz dapat buat anak teruna aku terpikat bagai.

abang siap tanya "saper nama u?", "i danish, u nak jadi girlfriend i tak"


abang berkenan ngan budak baju biru tu, anak orang filipina ngan mat salleh, maner x cantiknyer, aku pun x berkedip mata duk pandang budak tu. so aku bagi green light, ngoratlah x aper, aku pun berkenan gak ngan budak tu.

pas tu terus nak main sama-sama, dah x ingat nak balik dah, gatai betul.....

kat sekolah ader jenny wong kat taman ader lidya, amboi-amboi, kecik-kecik dah pandai ngorat, ni mesti ikut resmi tuan besar gak ni......


2 comments:

cutemiut78 said...

amboi2...kemain lagi erk.. blh thn abg danish ni..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tu lah gatai nyer anak teruna akak ni

 
template by suckmylolly.com