Wednesday, September 03, 2008

POKOK KLAPAK

abang cam merajuk bila aku x leh main sama, pastu abang beralih gi kat budak-budak kat sini yang duk bincang, macamaner nak petik buah kelapa tu. aku duk perhati aje gelagat diaorang.

abang cakap, "tinggi sangat tu cam maner nak ambik, cannot cannot ni"


memang tersangatlah tinggi nyer anak-anak ooiiii

tapi abang tetap usaha gak goyang-goyang daun kepala tu ngan kayu

tapi dah rezeki budak-budak tu, adalah 2 biji kelapa yang jatuh ke bawah, tapi bukanlah kerana usaha abang duk goyang daun pokok kelapa tu, tapi kebetulan angin bertiup kencang, kencang yang amat semalam maka gugurlah 2 biji kelapa. abang apa lagi satu biji dibaginyer kat budak 2 beradik tu dah satu lagi buat family abang untuk berbuka pose, kebetulan papa lak belikan air kepala, so masa berbuka tu abang x henti-henti bagitahu kat kitaorang yang air kelapa tu adalah daripada buah kelapa yang abang buat balik. "tired abang, abang buat cam ni -cam ni (tunjuk ngan tangan nyer) pastu ia pun jatuh"


2 comments:

cutemiut78 said...

keh..keh..lawak ler abg danish ni.. ya..ya..oo je dia.

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

memang lawak pun semalam, jenuh duk terang kat orang pasai air kelapa

 
template by suckmylolly.com