Monday, September 08, 2008

BP

aku kena masuk spital ampang putri ari ni, tapi aku memang x leh gi, bukan degil tapi aku memang tengah ader kerja yang memang x leh nak tinggal, dah lah hari jumaat ari tu aku cuti, x kan hari isnin pun cuti, periuk nasi aku kena jaga gak, lain lah kalu aku anak tuan tanah kedaun.

surat ni for Dr. Mat ripin, last nite, itu-itu jam gak, dr darina called dr mat ripin bagitahu soh aku admit sok pagi. maner boleh weehhh, kesian lah kat boss aku sok ader board meeting.


aku memang degil, rizal memang tengah hangin x nak bercakap ngan aku pagi ni coz aku x nak masuk spital, my dearest rizal, bukan x nak masuk, tapi tunggu kerja siap lu, entah-entah esok lusa bp yang dah jadi normal. bukankah sabar tu separuh dari iman. kesihatan memanglah penting tapi periuk nasi kena jaga gak..........


yang ni untuk boss aku, tapi aku simpan lu bila dah abis semua kerja, lusa, tulat, tubin baru aku bagi kat bosss. so duk diam-diam kat dalam laci, bila perlu baru aku bagi.

16 comments:

AzurA said...

uihkzz kak.. bahaya sesungguh kalau tak pi spital nin.. kemudiankan kerja dulu kak.. nanti boss tengok report froom doc tuh pun mesti die suh akak terus pegi sekang tau... tinggi tuh kak...

ras-adieza said...

rose

tinggi sangat tu....tak leh buat main2. rose ada makan ubat bp dak untuk turunkan darah tu?

atty's said...

ros..nanti lepas settel gie tau..
kesihatan kena jaga gak..

ina's said...

moge cepat ok yer

Suri said...

akak, take care of yourself ok? best wishes

Hidayah said...

salam...somethings is waiting for u at my blog..take it

eddie dewanaga said...

high bp ye,
kesian dia.. semoga terus tabah, cuma org2 yg terpilih je yg diuji Yg Esa ni.

pearlEJ said...

nape akak?? akak sakit ape yer?? darah tinggi ker??

n Z r A said...

kak..bahaya tu kak..nnt collapse kat ofis camne?

Pocket said...

kak, kalau orang suruh gi spital tu better gi lah ..
kang sakit anda makin teruk kang..
sapa susah?

kami jugak sebab tak der celoteh dia lagi utk dibaca :) heheh

CuTeMiUt78 said...

akak ni... keja..keja gak. kesihatan lebih penting kak. Sok2 klu dah melarat sakitnya.. tak ke payah. Kesian org2 yg disayangi. Pe pun akak g k. Semoga cepat sembuh tau..

Mummy said...

yang...jgn macam tu.. kesihatan tu penting... betul tu kalau tuan besar marah.... dah dah... pergi lah hospital yang..

one love said...

jaga diri elok2 akak cantik~

YanDarwisy said...

Awat tak pi kak? Kesihatan kene jage jugak. Badan nak pakai lame...

Yani Yusuf said...

sakit apa ni kak...cam serius jek bunyinyer...ish...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

azura
terima kasih azura, nanti pas settle semua kerja kak rose gi

ras-adieza
ader kak, doc bagi ubat darah tinggi

atty
terima kasih atty, insyaAllah akak pergi nanti

ina
terima kasih ina

suri
terima kasih suri

hidayah
salam, tapi kak rose x leh masuk blog hidayah kenapa yer

eddie
terima kasih eddie

pearlej
sakit darah tinggi dik

nzra
insyaAllah x der aper-aper, terima kasih

pocket
ader -ader ajelah kamu ni pocket, isyaAllah kak rose x aper-aper

cutemiut78
terima kasih, nanti akak pergi gak

mummy
terima kasih mummy, nanti insyaAllah settle semua saya gi gak

one love
terima kasih banyak-banyak

yandarwisy
tulah sedap ayat tu "badan nak pakai lama" insyaAllah saya pergi nanti

yani yusuf
sakit kecil aje, darah tinggi

 
template by suckmylolly.com