Monday, September 08, 2008

POLIKLINIK KOTARAYA


last nite aku gi clinic ngan eji, rizal gi terawih ngan mami, kebetulan eji dapat red flag so boleh lah mintak tolong antorkan aku yang x beraper nak sihat. pening sangat-sangat. bila dah jumpa doctor aku terus rasa cam menyesal lak gi clinic, kalu tahu harus aku x nak gi. kenapa di usia cam ni aku dah dapat penyakit ni. aku x ader lah tension tapi kenapa aku boleh dapat penyakit ni.

5 comments:

ras-adieza said...

memanglah rose. kadang2 memang kita tak tension tapi rutin hidup kita yang membuat sistem darah kita tension. sebab akak pernah mengalami...rasa memang tak der masalah...suka kerja...tapi badan kita penat.

Ietams said...

kak rose, sakit ape??

@k@kPOKPEK said...

Dolu @pp selalu gak kena migraine smp muntah2, blurry vision, kalau tgh drive kena stop kat tepi highway. It went on for about 5 years until I moved back to KL, a next door neighbor who happened to be a doctor (GP) advised me to take EPO. I did, and until today migraine dah tak de.. and side effect is my skin becomes softer.

CuTeMiUt78 said...

akak... akak sakit pe yg bebenornya?

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ras-adieza
maybe kak, badan saya penat, macam-macam nak kena buat

ietams
darah tinggi kata doc, cam x caya pun ader

akakpokpek
EPO tu ubat yang boleh beli kat farmasi or amik kat hospital

cutemiut78
sakit darah tinggi aje dik, nanti boleh ilang lah tu, InsyaAllah

 
template by suckmylolly.com