Thursday, September 18, 2008

BYE BYE MAMA

subuh lagi kasih dah shower, nak follow mami antor abang kat bawah

ari ni kasih good mood coz siap nak mandi pagi, pastu rajin lak nak neman mami antor abang kat bawah


bye-bye mama

mama sit at home aje yer, tasih go sekejap aje, tasih nak teman abang kat downstairs. mama wait tasih okeyyyyy


6 comments:

Wanita Anggun said...

salam kak,
tnya pasal jamu tu kan...
jamu mak dara nie blh wat kita peknen sbb dia leh menyuburkn rahim kita....
jamu mak dara ade 2 jenis,
1 serbuk, 1 lagik kapsul..
dependsla kt msg2 sbb ade yg tk blh telan serbuk, diorg amik kapsul...

LayarLara Legendary Of Journey said...

Yuhhuuu...
Kunjungan balas... amboii tomeinye.. anak2 ko yek.. sedap plak tu namanya..

Aku add ko nye address yek..

mika said...

your blog and photos are so nice
you can visit me at:
http://photostricks.blogspot.com

honeysour said...

ALOLOLO...COMEY NYER KASIH NI...Muaaahhh sket kat pipi...

Ungku Nor said...

okey..turun leklok..jangan lari2..nanti jatuh..
hehehe

shafa said...

tahan ek die mandi pg2...
xsejuk ker...??

 
template by suckmylolly.com