Thursday, September 18, 2008

PIJAK LAGI

cam biasa kejutkan papa bangun sahur

kasih : papa, wake up, makan nasik nanti kan tommorrow papa hungry nasi pulak, ha, papa kena pose. wake up lah papa. wake uplah papa, pas papa eat nasi papa kena shower, papa kena go opis, wake uplah nanti kan boss marah kat papa. wake up lah. macam-macam ayat kasih guna nak soh papa bangun


x jalan ayat kat atas tu, kasih guna taktik lain,

kasih : tasih walk atas papa okey, papa tired kan, biar tasih walk kat sini aje

sambil pijak kat badan papa, sambil tulah dia pujuk papa soh bangun

bercinta nak kejutkan rizal bangun sahur

4 comments:

nuarliesya said...

hai salam kenal
mmg cutelah anak awak..bijak plak tu..kasih tu berapa tahun?

NTC said...

wah manjer nyer...

cokolat said...

hamboi... siyes mmg susah nak kejut papanya bangun yer...!
tapi kasih gigih jugak kejut... :)) gud girl!

Cikgu Farish said...

Macam anak dara saya kerenahnya. He he... Btw.. cemaner leh ter'singgah' di blog saya?

 
template by suckmylolly.com