Tuesday, September 02, 2008

FIRST DAY OF POSE - MONDAY : 1 SEP 2008

4.50 am - wake up for sahur, panaskan nasi n lauk bagai
menu wajib : kurma + sup + nasi + air kosong


6.20 am - performed subuh prayers (lambat sikit coz aku kena cuci lu semua pinggan mangkuk bagai) kemas lah aper yang patut. pas tu zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz (kan cuti ari isnin) x baik kan tido pas subuh, tapi hari cuti-cuti ni lah ambik pluang.


10.00 am - finally woke up, abang n kasih still zzzzzzzzzzzzz, depa bangun kul 12.00 tenghari


2.00 pm - went to mini market beli lauk segala macam pas tu gi car wash



4.00 pm - dah start masuk dapor, masak lah memasak


6.30 pm - gi bazar ramadhan cari kuih, cari kuih


7.20 pm - open fast


mee sup, bubur lambuk, popia goreng, roti firina, macam-macam aderlah, rizal memang giler beli segala macam kueh, kalu x penuh meja x sah


8.15 pm - semua orang went to mosque to perform isya' n terawih, aku cam biasalah kena jaga abang n kasih. so lepas kasi kenyang perut abang n kasih, pasang DVD ultraman, aku duk kat balkoni luar ader kerja masih belum beres lagi.


10.30 - rizal, mami n eji balik dari terawih, abang n kasih berpelukan cam 2 ari x jumpa


11.00 - depa semua duk makan mee goreng basah beli kat kedai bawah, lapor lepas sembahyang terawih.

selamat berpuasa............


4 comments:

mother of two said...

wow!! meriahnya menu dia.. emm..bestnya... macam2 ada.

anyway selamat berbuka. menu apa lak berbuka nie?

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

selamat berbuka jugak, ari ni menu lum pikir lagi, tenghari baru datang fikiran tu

cutemiut78 said...

wow..bestnya menu berbuka...macam2 ada.. akak, akak dok buat pe kat balkoni tu..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tengah duk cat dahan kayu yang dah pudar warnanyer

 
template by suckmylolly.com