Wednesday, September 24, 2008

JJ MALURI

jahatkan semalam ader budak x gi terawih, amik kesempatan gi JJ shopping kasut raya. Mami x leh terawih coz deman so eji pun apalagi kalu sorang-sorang memang dia x pergi, mesti nak berkepit ngan mami aje, anak bongsulah katakan.


aku nak beli gak sepatu yang aku minat kat Vincci ni, tapi malas nak beratur panjang kuar duit, KAD KREDIT, aku x der so pendamlah hasrat tu dulu, lunch nantilah gi beli jap, sogo pun sebelah aje bukannya jauh pun

eji rembat 3 pasang kasut tapi bukan buat raya buat gi opis, dekat raya ni ader sale 50% kat vincci JJ

pastu masuk Padini tempat favorite kami adik beradik, tapi x beli pun, jamu mata aje. eji ader yang berkenan tapi dah banyak sangat dia shopping nanti kan pas raya, time lunch aje duk makan maggi. so hasrat tu terpaksa dipendamkan




masa eji tengah bayor parking aku berkenan ngan laptop barbie ni harga RM299. aduh mahainyer, pun kena simpan hasrat tu. ader duit lebih baru leh beli tapi dekat-dekat raya beli mainan ni harus pas raya aku pun makan maggi time lunch nanti.

6 comments:

Mummy Lieza said...

cute eh.. laptop tu pink tu.. sesuai untuk baby kasih tu kan.... hehehehe

kuchalana said...

aku baru nak pi JJ maluri friday ni... apa pon xda beli lagi..

anyway...

Selamat Hari Raya Dan Selamat Bercuti..

Maaf Zahir Dan Batin

Semoga Aidilfitri akan lebih bermakna tahun ni..

Ole..

Fadzila said...

Vinci JJ tu kat mana eh?

lily lotus said...

sweetnya laptop barbie tu tp harganya jer tak sweet..so sour :P

rasp said...

mahal gak ek laptop tu sis..tapi if princess kasih dpt mesti dia hepi bangat...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

mummy lieza
cute kan, memang sesuai sangat for kasih tapi mahailah

kuclana
terima kasih atas ucapan raya, selamat hari raya jugak dan maaf zahir dan batin

fadzila
ader kat ground floor

lily lotus
ayat tu memang best, harga dia aje yang x sweet

rasp
mahai sangat lah kak rose tunggu mak ucu dia lah beli

 
template by suckmylolly.com