Wednesday, September 24, 2008

SOGO

during lunch hours tadik aku ngan seri went to sogo, hajat belum tercapai nak beli sepatu baji. kalu x beli harus aku x leh tido. masa nak masuk vincci sogo, ader selonggok kasut sale from 50% - 70%. cantik bagi mereka yang minat ngan vincci

aku duk pilih kaler sepatu aje dah 15 minit, x tau nak yang maner satu nak yang hitam or merah, hitam x der kat situ coz aku nengah try pakai. seri suka warna putih, eloooooooooooo beb, x sampai seminggu aku pakai dah ader kesan kotor. merah lak cam x kena kadang-kadang kalu aku pakai baju kaler lain, lagipun merah dah banyak sangatlah. kalu itam semua warna tertarik ko memang debom. warna aper ekkkkkkkkk


seri pun beli sepatu gak nak ganti selipar x beraper nak cantik yang dia pakai kalu jalan-jalan kat luar. kalu pakai lam ofis mau kena sound di HR


finally aku amik yang ini. bila duk kat kaki aku lagi berkenan

6 comments:

aNnA_jaN said...

bestnyer...kat utara ni vincci sale ke tak ha???ish...ini tak adillllll... ;)

umieadam said...

banyak pilihan tu..
sogo sedang sale lg kan..
beli sandal..mudah nak kuar masuk rumah org masa raya nanti
hiks

CuTeMiUt78 said...

ish... bestnya kan.. lama tak g vinci ler.. cantik2 kasutnya

LayarLara Legendary Of Journey said...

humak aiii banyak nya kasut ko...

kaki ko saiz berapa?? mana yang dah tak kenan tu blehlah sedekah kat den ni haaa :P

sakurasa 2 said...

Selamat menyambut Aidil Fitri, jemput ambil kad raya di blog sakura. tq

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

anna_jan
rasanya semua vincci lah dik
selamat hari raya

umieadam
betul tu beli sandal senang nak gerak
selamat hari raya

cutemiut78
kak rose memang minat ngan vincci, harga dia pun padanlah ngan gaji kak rose

 
template by suckmylolly.com