Friday, September 26, 2008

KAD RAYA

terima kasih yang x terhingga pada mama mya dan rasp kerana sudi bagi kak raya pada kak rose.
kad dari mama mya kak rose terima 3 hari yang lepas

kreatif lah mama mya ni coz ader kad raya sendiri


rasp

kak rose baru terima kad raya dari rasp semalam


terima kasih sekali lagi kerana sudi bagi kak rose kad raya

12 comments:

Hidayah said...

ader kad raya untuk akak..amik kat blog saya yer...

MaDaM LiEzA said...

Selamat hari raya. amcam amna k ros leh tersinngah ke blog saya.. anyways thanks coz sudi jenguk blog ni

Mama Mya said...

wah kad raya tue cam kenal jek hiks.. same2.. x de kreatifnye kak.. order jek kekeke..

selamat hari raya maaf zahir & batin

rasp said...

sis, slamat hari raya ek..maaf zahir & batin.. if travel tu..safe trip...

ina's said...

kak, amik kad raya kat blog sy eh

Eida said...

Selamat hari raya aidilfitri

CuTeMiUt78 said...

akak, kita dah hantar kad raya kat akak.. maybe blm smpi kot.. pe pun slamat hari raya, maaf zahir batin ya.. nnti ambil kad raya kat blog kita ya..

Mommy Lily said...

selamat hari raya

maaf zahir batin dari mommy lily, babah lily & lily :-)

sepanjang perkenalan kita mgkn ada salah dan silap jadi sudi2 kan la maafkan kita

umieadam said...

hai si cantik manis..
Selamat hari Raya
Maaf Zahir Batin

Akak said...

Salam...

Akak ingin mengambil kesempatan nie utk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri & ingin mohon maaf andai ada salah & silap samada yg akak sedari maupun tidak...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

hidayah
kenapa kak rose x boleh masuk blog hidayah, dah banyak kali kak rose cuba tau. macamaner kak rose nak ambik card tu

madam lieza
boleh terjenguk coz kak rose selalu explore maka terjumpalah blog yang best itew.


mama mya
terima kasih atas kad raya tu yer


rasp
terima kasih banyak-banyak atas doa itu. selamat hari raya jugak dari akak, terima kasih sekali lagi atas kad tu

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ina,
terima kasih nanti akak amik yer

eida
selamat hari raya aidil fitri dari akak sekeluarga

cutemiut78
dah terima dik, terima kasih banyak-banyak

mommy lily
selamat hari raya dari kak rose sekeluarga, moga-moga raya ni best hendaknyer

umieadam
selamat hari raya dari kak rose sekeluarga

akak
samalah kita gak, nak minta maaf andai ader terkasar bahasa or terguris hati sepanjang kita berada di dunia blog ni, selamat hari raya dari saya sekeluarga

 
template by suckmylolly.com