Thursday, September 18, 2008

MENULAR

semalam boss aku cuti so di kesempatan ni aku amik pluang gi jalan TAR nak cari serba sedikit barang wat balik kat kampung abah. pecah rekod semalam aku berjalan sorang diri sampai ke Jackel semata-mata nak cari kain langsir untuk umah abah.

pastu aku jadi rabun mata nengok banyak sangat pilihan untuk langsir especially kat Nagoya, kat kamdar mahai sikitlah kat Jackel boleh tahan kiralah, disebabkan aku x tahu nak buat pilihan camner aku snap beberapa photo for rizal pilihkan but as usual lah dia cakap ikut aku, dia ikut aje. kalu ikutkan hati aku suka yang kain kosong aje tapi mak mertua aku suka yang corak bunga-bunga.

yang merah ni murah giler RM5.00 aje semeter tapi lerang keciklah, tapi pi mai pi mai tang tu sama gak ngan harga RM9.90 tapi lerang besar

so today misi gi cari kain kusyen ngan baju melayu abah dan adik-adik ipar duia coz tomorrow seri dah booking awal-awal lagi


5 comments:

saya said...

wah..boring langsir sakan nampakkk... best agaknya jln tar thn ni kot. blm ada kesempatan nak pegi sana lagi..

Aryana & Adrienna said...

best nyer dpt shopping kan

CuTeMiUt78 said...

bagusnya akak ni kan..siap belikan tuk semua.. kak, kat nagoya kainnya memang murah2kan kak.. rasa tak tau nak pilih mana..

Sue@MamaMaryam said...

sy pun br beli langsir..penin tgk byk sgt ...arghhhhhhhhh

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

saya
memang best, jamu mata ajelah

adriena
itulah yang paling nikmat

cutemiut78
x derlah dik, semua orang pun camtu, kat Nagoya lagi murah banding ngan kamdar

sue@mamamaryam
tulah x tahu maner satu nak pilih

 
template by suckmylolly.com