Wednesday, September 03, 2008

RAMADHAN TAGS FROM EIDA2008

Ramadhan tags from Eida2008
terima kasih banyak-banyak, rajin betul dik eida ni buat tag, kak rose mintak maaf banyak-banyak coz lambat buat, ader kerja sikit.

Di buat oleh :-

http://antownholic.blogspot.com/

http://reskitrianto.blogspot.com/

http://bashrie.blogspot.com/

http://juzzyouandme.blogspot.com/

http://sweethoney86.blogspot.com/

http://nauze.blogspot.com/

http://akudaninsomniaku.blogspot.com/

http://salwanees-dairy.blogspot.com/

http://rai-ellyn.blogspot.com/

http://eida2008.blogspot.com/

http://crazybeautiful88.blogspot.com/

Game rulez

1. Copy imej di atas dah paste kan pada blog anda

2. cari 5 orang untuk meneruskan jihad ramadhan :-

http://mummycool.blogspot.com/

http://cute-miut78.blogspot.com/

http://ras-adieza.blogspot.com/

http://ibukumbang.blogspot.com/

http://sukicida.blogspot.com/

3. tinggalkan pesanan pada mereka

4. kemudian letak blog and sebelah url pemberi (dalam kes ini kak rose)

selamat mencuba


6 comments:

Aleeya said...

rajin sungguh ko jwb tag ehhh he he

Eida said...

Salam..
eh eh... glamor la pulak..

emm.. ni nak bagi lagi award..
award mesra lak..
demam award tak habis lagi..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

aleeya
dah ader orang bagi tugasan kenalah buat kan.

eida
terima kasih banyak-banyak

ras-adieza said...

nama akak pun ada. takper nanti akak amek buat collection. tq very much.

ezo said...

eh..ada link sy terselit sekali..

selamat berpuasa kak..
syok baca blog akak ni..
:D

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ras adieza
terima kasih kerna sudi buat collection

ezo
terima kasih, selama berpose gak

 
template by suckmylolly.com