Wednesday, September 03, 2008

TERAWIH

as usual kan, rizal, mami n eji gi terawih, aku tertinggal kat umah jaga abang n kasih

last nite, x derlah teruk sangat coz abang dah tido masa kitaorang tengah berbuka pose, tinggal nak pujuk kasih aje


nasib baik, syukur Alhamdulillah ada story garfield kat channel 413, kul 8.30 mlm, setengah jam bfore tu sempat lah aku story tu story ni, nak soh kasih ralik ngan aku. sib baik kasih x sedor depa kuar.


5 comments:

antalya said...

dedua tak lulus test bwk pi masjid aritu ek

cutemiut78 said...

eh..eh..abg danish still ngan botol susu erk..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

antalya
tulah dedua x lulus, maka kena duk umah aje

cutemiut78
still lagi ngan botol susu bertuah nyer tu, payah menor nak lepas

Adry said...

hehehe.. kiranya garfield save the day la ni.. hehehe

Adry @ http://www.adrysabry.com/

rasp said...

camni lah jadi ibu kan.. berkorban apa saja ceh3x..

 
template by suckmylolly.com