Tuesday, September 09, 2008

TESCO

see, siapa yang beriya-riya main, bukankah kasih tercinta ni. bila dah sampai sini, punylah excited mengalah abang danish



amboi, siap berpegangan tangan ngan balak maner lak tu kasih, dah lupa ke ngan hassan

oh daniel namanyer, dah siap berkenalan bagai, budak -budak zaman sekarang susah nak cakap


16 comments:

Mama Mya said...

salam.. wah hepinya dia main.. sonot nengok.. x sabor tunggu cik mya besor hahaha

p/s nak minta tolong sikit.. harap x menyusahkan yer.. boleh x send alamat umah ke email nie mya_zahar07@yahoo.com.. sertakan sekali yer nama blog n nama empunya blog.. makasih yer..

CuTeMiUt78 said...

kemain lagi erk.. mula2 tanak... pastu dia plak yg terover sakan

CuTeMiUt78 said...

akak, nnti link blog kita erk http://cute-miut78.blogspot.com, akak kita tag.

Suri said...

bestnyer kalau dpt main kat situ jugak.. tapi apakan daya... diriku bukan kanak2 lagi... jiwa je kanak2.. hehe

Pocket said...

peh happy nya diorang,
kita ada anak menakan,
dia langsung tak leh main kat dlm tu,
inferiority complex kut.
Kasih sempat berkenalan!!?
waaahhhhh

ezo said...

kasih ada mintak no fon si daniel x kak?
kalau ada, advancenye..
x terjangkau dek akal..
hehe..

atty's said...

happy nya dua badik tu hah..

Aleeya said...

wahhh ade adegan cinta ke kat situ he he..pegang2 tangan lagik tu...budak2 zaman skang ni mmg very da peramah n berani kan..:))

zulazahari said...

Salam,

Nice photograph.

antalya said...

sweet je tgk bebudak pkai baju tradisional. kemelayuan sungguh

AzurA said...

comeynyer kasih berbaju ke kurung hik hik

Yani Yusuf said...

manja tol la si Kasih ni yer kak...comey jer tgk dia

suw said...

cantik la mende gerak2 tu..sy ambil letak kat blog sy jugak hehehe ;p

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

mama mya
nanti kak rose e-mail yer

cutemiut78
tulah dia yagn paling over lak, nanti kak rose buat yer

suri
kak rose pun teringin nak main tapi TIDAK DIBENARKAN

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

mama mya
nanti kak rose e-mail yer

cutemiut78
tulah dia yagn paling over lak, nanti kak rose buat yer

suri
kak rose pun teringin nak main tapi TIDAK DIBENARKAN

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

pocket
tulah sibuk nak tackle balak

ezo
ko biar betul ezo, mahu x lena tido akak kalu kasih dah pandai mintak no telefon

atty
tulah kalu dapat main kat sini, memang happy giler sampai x ingat nenek tengah nunggu kat masjid

aleeya
very da permah + gatai tuhhh

zulazahari
tq very much

antalya
susah nak mintak kasih pakai, bercinta gak

azura
tima kasih

yaniyusof
tq, memang manja sangat-sangat

suw
akak pun suka cute kan

 
template by suckmylolly.com