Friday, September 05, 2008

TQ SERI

tulah namanyer bestfriend or sahabat sejati, aku kan cuti ari ni tapi masuk ofis jap antor barang yang aku shopping, x larat nak naik LRT, balik naik motor maner muat nak hangkut semua ni, kan jadi macam bangla jual kain naik motor round satu kampung jaja kain baju.

aku mintak tolong seri urutkan kaki yang lenguh sangat-sangat ni. dia kan tukang urut terkemuka kat opis aku. laju aje dia nolong urutkan, nikmatnya...Allah S.W.T aje yang tahu

masa ni dia tengah membebel cakap, dah tahu sakit kaki, x reti-reti nak balik awal. actually aku dah janji nak neman seri beli kasut hari ni, tapi dah terasyik sangat duk shopping baju anak-anak sampaikan bukan lupa tapi x der masa nak neman seri. sorry ye seri, nanti next week kak rose teman nak gi maner pun x aper semua kak rose nemankan.


panjang muncung nyer kalu membebel. minah ni memang suka berleter.

tapi dialah sahabat sejati aku, kena bebel pun tahan ajelah telinga, yang penting ada tukang urut

8 comments:

cutemiut78 said...

heh..heh..ingatkan tak penat tadi. Sib baik de tukang urut cik seri erk..

eddie dewanaga said...

cantiknya muncung cik seri...
:)

fyda said...

akak...sy ske bc blog akak....sy letak link akak kt link lam blog sy ye...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

besh gilerr penat2 shoppg then de org tlg urut kaki...sorgaa...sorga...

zino said...

siap kerate kerate lagi tu.. hehe

selamat berpuasa..

Tokyo BLUE said...

salam kenal.. cam nk karate je,, heheh

Tokyo BLUE said...

salam kenal.. cam nk karate je,, heheh

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cutemiut
penat dik, tapi kerana nak beli baju raya anak, tahan ajelah

eddie
muncung nyer boleh tahan sama ngan bebelan nyer tu


fyda
terima kasih banyak-banyak, akak pun dah link blog fyda

princess
tulah, bertuah sungguh dapat kawan cam seri ni

zino
selamat berpuasa jugak pada zino

tokyo blue
salam dik, terima kasih singgah blog akak. memang dia tengah karate pun

 
template by suckmylolly.com