Monday, October 13, 2008

KEDAI SERBANEKA

after that, we went to kedai serbaneka, abang nak beli jam transformer yang ader macam-macam bunyi sampai naik serabut aku duk dengar bunyi tu.


pilih abang jangan x pilih, duit raya kan banyak lam poket tu, pilih aje.....sejak dua mejak ni, sejak dah pandai pegang duit raya sendiri, pantang ader kedai aje nak singgah beli toys, bila aku x kasi, alasannya "abang ader banyak money", so nak x nak kena beli gak..budak-budak sekarang kan pandai. alah lagipun barang yang abang ndak bukannyer berpuluh-puluh henggit harganya. paling mahai pun RM19.90.

lagipun abang x kenal kedai lain selain dari kedai serbaneka ni, dulu namanya kedai RM2.00 tapi sejak dua mejak ni tetiba lak dah tukar pada nama kedai serbaneka coz barang-barang semuanya harga lebih pada RM2.00


kasih cam biasalah, toys-toys x main yer yang kasih tahu color pencil aje.....



1 comments:

lily lotus said...

sape tak teruja duit byk..mestilah kena belanjakan

 
template by suckmylolly.com