Monday, October 13, 2008

REZEKI SYAWAL

nak menjerit aku masa bukak surat dari LHDN, ader sekeping cek untuk aku lah.....
rezeki bulan syawal, rezeki,rezeki, syukur Alhamdulillah
aku pun dah agak-agak kering pas balik beraya ari tu, banyak benor yang kuar dari masuk..nak buat camner raya pun setahun sekali kan???????

cek untuk income tax yang aku terlebih bayar. duit aku gak coz aku terlebih bayar n LHDN bagi balik kat aku. tapi aku x merasa sangat bayar income tax ni coz setiap bulan company aku memang buat potongan. cuma aku suka giler lah dapat duit ni coz aku dah pasang niat nak beli kerusi kat gavencci. aku dah berangan lama nak taruk kerusi meja tu kat beranda luar.

my dearest rizal, rasa-rasanya tercapai x hajat tu, ke ngan duit tu tetiba lak aku bawak abang n kasih enjoy gi sunway, manerlah tahu kan???????????????


5 comments:

Mama Mya said...

alhamdulillah rezeki di bulan syawal.. kak kita kongsi boleh?.. hahahaha mesti akak jawab boleh blah huhuhu

atty's said...

leh ar banje kty

CuTeMiUt78 said...

wah bestnya akak..dpt cek lagi pas2 raya ni kan.. rezeki..rezeki..

saveme_zero said...

dapat duit terpijak yg syiok ni..masyukkk

lily lotus said...

syukran2 ;)

 
template by suckmylolly.com