Friday, October 10, 2008

ROUTINE

rutin dah kembali seperti biasa, bulan pose pun dah abis, ari ni bermula lah kembali aktiviti aku menapak ke restoran kawan ku belakang pejabat pos medan tuanku for tapau lauk tuk dinner malam ni. korje sonang baitu, balik cuma tinggal goreng ikan aje. akak x cukup tangan or masa lah nak masak, banyak kerja umah yang sedang melambai-lambai memanggil akak. kain baju yang balik kampung ari tu pun belum abis berbasuh lagi, asal petang hujan, camner baju tu semua nak kering.

13 comments:

Big Mamma Bukhari said...

hello.. hi..
tq sudi singgah di my blog.. macam2 cite ada kat blog u ni.. yg paling besh, cuti raya kat cherating tu.. sonok mandi laut?

ai said...

Ala...mmg biasa camtu. Aku ni kan kak, sib bek dapat laki yg tak berkira pasal mkn. main bedal je apa ade. Biasa aku masak time weekend je. Hari biasa ni grg2 burger ke, rebus megi ke..makan roti canai ke..camtu jelah. Nak makan gedebush, tunggu weekend.

lieya_latif said...

thanks sudi jenguk umah saye

hmmm betul tu...bile abis bulan puase rutin dah kembali pada asal....cam lieya pun same laa..tak kuase nak memasak kalo ari keje...tapau yo laaaa...sonang koje kan.....he he he he he tapi dlm bulan raye ni takde le menapau...penuh ngan open house....he he he he syok le sikit (ayat org malas sebenarnye)

one love said...

gud luck with chores! hehehehe

abanglong said...

hihihi...the same routine masa takder maid dulu :)

anyway, lama tak singgah sini. salam raya !!

zino said...

oops tak jauh dari opis zino tu hehe

shafa said...

Tapau tu biasa...xyah pening2 balik umah nanti. Sempat la kje lain blh buat.mmm selamat mkn mlm yer..

nono said...

salam,

xpe kak...janji tanggungjawab tue ader...tapau pon tapau ler..hehehe..klu blk klate lagi..jemput ler dtg umah yer..:)

TokNabe said...

Memang senang menapau dari masak ni lebih2 lagi kalau yang makannya dua tiga orang. Saya memang biasa balik keje memang menapau je kerjanya... kekadang tak berbaloi masak (kata org rumah saya ler) hehe..

azlanlin said...

Rutin pun yer.. kembali ke pangkal jalan pun yer jugak!

Wal asal balik asil...

Pi Mai-pi mai tang tu jugak..

>> yang penting beressss!

Skullsplitter said...

Akak. Just wanna say Happy Hari Raya. Tk terlambat lagikan?

skullsplitter

danni said...

Nice Blog layout and info,i'm from England try to visit my blog I-LOVE-MONEY

bibu said...

tq singgah my blog..hahaha...rutin yg sama gak ker.. tapau menapau

 
template by suckmylolly.com