Friday, October 10, 2008

PIZZA HUT

ari ni rezeki lagi, seri belanja makan pizza hut ngan duit raya dia...bukan belanja aku saja tapi ngan bosssssss skalik

aku order spaggeti yang best giler ni, pizza yang seri order ni x beraper nak sedaplah

boss nyer spaggeti thailand tu memang x sedap lah


tq yer seri


n as usual setiap kali aper yang aku makan mesti aku tinggalkan bahagian untuk abang n kasih

apa sajalah yang aku makan mesti aku wat balik kat anak-anak aku. kalu orang bagi aper-aper makanan pun walaupun satu mesti aku belah 2 bagi kat abang n kasih. x sampai atilah aku nak makan sedap sorang-sorang, anak-anak cuma makan nasi aje kat umah, so aper yang aku makan mesti ader wat balik kat anak-anak gak. biar abang n kasih merasa gak walaupun sikit aper yang aku makan ari ni, kecuali nasi aku x buat baliklah, melampaulah tu.

6 comments:

ai said...

Kita dah jadik mak ni mmg camni kan kak? aku ni kalau makan yg sedap2 skit cam tercekik je tekak aku ni nak telan tingat anak2 aku kt umah..huhuhu

~ mekacih singgah blog ai ye kak..~

wanie said...

sedap jugak makan pizza ni..lama tak makan...
ye la..kalai kita makan sedap2, mesti teringat anak kat rumah..

mad redo1 said...

uuu... bawak balik untuk anak2 ya... baguslah tuh, mad redo1 selalu bila dah habis baru ingat kat anak-anak... hehehe...

eddie dewanaga said...

huhuhu...
seri,
abg eddie pun suka italian...
pasta carbonara dgn mushroom lasagna dgn extra parmesan...

hahaha.. biol eddie ni kan..!

Suzi said...

salam...
sedapnya pizza hut. rindunya...dulu selalu mkn kat pizza hut. kat sini ada tapi tak halal...pizza arab byklah tapi tak kena dgn seleralah pulak...last2 kenalah buat sendiri...adat merantau...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

ai
tulah semua ibu memang ader naluri yang sama kan

wanie
tulah kita sedap-sedap makan, aperlah anak-anak kita makan kat umah lak

mad redo 1
kelakorlah rasanya laki kita pun cam tu gak lah

eddie
amboi ko eddie semua nyer ader persamaan ngan seri

suzi
salam dik
tapi best coz dapat merantau, dapat gi negeri orang.

 
template by suckmylolly.com