Friday, October 10, 2008

DR. KASIH

ni bukan tasih tau, ni doktor tasih

biar doctor check yer, you sakit kat maner ni


eeemmm, nampaknyer you sakit perut lah


doctor check one more time yerrr


okey dah, you kena bayar sepuluh hinggit kat ai

wah murahnyer bayaran kat dr. kasih ni

abis satu umah kena periksa tapi yang jadi mangsa paling teruk of cozlah bf dier kan


6 comments:

CuTeMiUt78 said...

boleh jadi doktor ni.. nnti besa tasih nak jadi doktor erk..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

insyaAllah, mudah-mudahan kan

dilaOHdila said...

anak mommy cute, kaseh namanya erk:-)
ada harapan bakal jadi DR nih
kecik2 dah mula minat. kene encourage ni mommy:-)
Salam perkenalan dari dilla jugak erk.....

ratna said...

amboi..siap pakai cermin mata doktor kita ni..

ezo said...

comeynye doktor tasih..
dah besar2 nanti boleh jaga mama dengan papa dia kan..
:)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

dilaohdila
terima kasih kerana sudi singgah blog akak, tulah jangan masa kecik aje minat jadi doc dah besar nanti kot minat jadi lain lak

ratna
tulah masa akak beli ader satu set

ezo
mudah-mudahan dik

 
template by suckmylolly.com