Thursday, November 20, 2008

AMPANG GALAXY

lepas maghrib aje aku ajak eji neman bawak abang pusing-pusing satu pandan indah

pastu rasa cam boring lak pusing-pusing camni, disebabkan aku dah buat salah (pada anggapan abang kerana balik lambat dan x jumpa 2 ari) so aku bagi pilihan untuk abang pilih aper menda yang boleh bagi abang maafkan mama yang busy ni

tapi yang laju aje bagi pilihan adalah kasih, diaorang berdua nak gi nengok movie lagi....



okeylah terus belok ke Ampang Galaxy, nak nengok movie, criter aper yer, duk pilih-pilih lah dulu yer



abang n kasih kalu dah sampai sini, jawabnya Madagascar lah, AGAIN...............
aduh mak, bercinta lah aku nak layan movie ni, baru ari minggu aritu rizal bawak nengok tapi disebabkan aku dah buat salah maka kena ajelah ikut kehendak abang yang masih merajuk..




4 comments:

Snow Peace a.k.a WaWa said...

Da namanya pun budak2..katun la pebret dorang..

Diamilikku said...

thanx ya singgah n tinggal jejak @ my blog..
salam kenal....

Aryana & Adrienna said...

best nyer bawak anak2 p tgok movie....i lom berkesempatan lg lah ...uwaaaaaaaaaaaa

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

snow peace a.k.a wawa
tul tu memang cartoon lah pilihan diaorang

Diamiliku
salam kenal gak n terima kasih drop kat blog kak rose

aryana & amp; Adrienna
pergilah nengok best story dier

 
template by suckmylolly.com