Sunday, November 23, 2008

AMPANG PUTERI

balik aje dari hospital bersalin KL, aku terus menuju ke Ampang Puteri, ader sorang lagi yang aku kena melawat, kesian kat dier ni, dah 3 ari masuk spital baru lah aku gi nengok.
hasrie, ex tunang aku masuk spital, kesan dari operation ari tu, dia cam sakit balik, tu yang kena tahan kat sini. migrain dia ni tahap gaban nyer sakit.

ekkk, ni saper yang sakit??????????



takder jodoh tak semestinya kena bermusuh kan, walaupun aku yang nakal coz buat hal tapi hubungan aku ngan hasrie tetap baik, kami x der jodoh tapi tak salah kalu berkawan kan. yang pasti aku tetap ingat batas-batasnya dan aku adalah isteri pada MR. RIZAL

kesian tau kat dier ni, x der gfriend, aku soh pi tackle nurse kat ampang puteri, x nak, jual mahai, padahal dia duk story kat aku, ader sorang nurse tu selalu duk datang borak, pastu aderlah menda-menda yang menunjukkan cam nurse tu berminat kat dier tapi dier ni slow gilerlah. lembap cam mentega, mintak ajelah no. h/p nurse tu beb. tu pun aku nak kena ajor ke?




asal ko bahagia dah lah hasrie, moga cepat bertemu jodoh, nanti kalu masuk spital aderlah yang nunggu, semalam dia duk imbau kisah lama, dia cakap masa aku masuk spital (masa aku ni tengah jadik tunang dialah) dia sanggup datang dari kuantan, amik cuti 5 ari jaga aku kat spital NI LAH, siang malam duk berkampung kat spital jaga tunang dier, tapi sekarang bila dia sakit, x der sorang pun nunggu. kesian lak. x perlah hasrie, awak kat sini pun, 3-4 orang nurse duk jaga.


tapi ader satu part tu dia minta something ngan nurse x silap aku password untuk guna wireless, pastu nurse tu cakap, address ai x nak mintak ke, tau hasrie jawab aper, boleh gak tapi pastikan ngan geran-geran tanah bagi sekali.



3 comments:

nono said...

salam,

wahhhh..tabik spring arr kat MR.RIZAL....mmg sporting abes!!! untung akak...hope akak hepi together forever...:)

eddie dewanaga said...

betul tu ros...

nurse ni best, time kita sakit... time kita nak m.c free, gaji diorang pun besau... hehehe...

dulu ada berkenan jugak dgn sorang nurse... tapi, dia dah pindah jauh dok penang sana...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

nono
dia x leh jelos coz hasrie tu anak angkat mak kak rose. kena terima gak hakiki nyer tu

eddie
beb, nurse kat ampang putri ni memang cantik giler, aku rasa cuba ko try kat sini lak. mesti dapat lah punya

 
template by suckmylolly.com