Sunday, November 23, 2008

PLAYLAND

untuk bagi abang n kasih tak buat bising kat wad, aku bawak diaorang main kat playland sini sementara aku ninggalkan mami ngan eji ngan hasrie kat wad

aku jarang naik atas ni n x sangka wad kanak-kanak dia cantik dan sedap mata memandang compared ngan Hospital Pantai Indah, lepas ni kalu abang n kasih deman or sakit n kena admit aku akan pilih ampang puteri, best giler nengok playland dia yang agak luas gaklah. oh ya hasrie kena masuk wad level kanak-kanak coz wad dah penuh.





3 comments:

S h i n o said...

budak2 ni kalau xde plyland mmg xtau nak g mane.. kalau x susahkan kita ade je benda yg diorg nk buat. Macam tarik cadar pesakit, lompat atas katil pesakit dan berlari keluar wad huhuhu..

yuki said...

I'm looking foward to the next update!

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

shino
ehh, macam ader pengalaman aje nih

yuki
tq very much

 
template by suckmylolly.com