Monday, November 24, 2008

KLCC

malam minggu ari tu lepas maghrib aje terus gerak gi KLCC, aktiviti pencarian kasut barbie kasih sudah bermula. Isetan n Parkson semua size dah abis. itu aje tujuan aku datang KLCC



aku kesian kat kasih, coz itulah satu-satunya kasut yang kasih berkenan, dan sebagai ibu aku akan cuba sedaya upaya untuk mencari kasut yang kasih suka, ni semua nak bagi kasih excited nak masuk sekolah next year


kesian kat kasih, yang tinggal cuma size 25 dan size yang aku carik adalah 27 0r 28

abang x perlu penat-penat cari coz abang cuma nak kasut spiderman aje





3 comments:

atty's said...

alor siannya kasih..jumpa tak rose

en_me said...

ammvoiii, kasut pinky ittewww..

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

atty
x jumpa, tapi semalam dah jumpa gak akhirnya

en_me
pompuan ngan pink memang x leh pisah

 
template by suckmylolly.com