Monday, November 24, 2008

BARBIE SHOES

ni lah shoes yang kasih duk berkenan sangat, dan aku sebagai ibu kena cari gak sampai dapat. Nak tahu kenapa?????????? sebab kalu aku nak kan satu barang tu, pastu x dapat, aku mesti rasa kecewa sangat-sangat n aku x nak kasih merasa kekecewaan langsung kerana x dapat shoes idaman, satu KL n selangor pun sanggup aku cari asalkan boleh puaskan ati anak dara aku sorang ni.
so kat sogo dah abis size, Parkson n Isetan (KLCC) pun sama dah abis stok, kat JJ Maluri pun dah abis stok, calling-calling my fren soh check kat JJ Wangsa Maju pun dah x der stock, kat The Curve pun dah abis stok, maner lagi ekkkkkkkkkkk?

3 comments:

sweethOneY said...

alahai
beruntungnye kasih dpt mama camni yg rajin melayan

CuTeMiUt78 said...

eeiii..cantiknya kak.. memang sseessuuaaii ngan kasih

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

sweethoney
kena gak, kalu idak anak dara sorang tu moncung

cutemiut78
tulah sebab tulah dia suka sangat

 
template by suckmylolly.com