Monday, November 24, 2008

JJ MALURI

so after asar baru aku, eji n kasih gerak gi JJ Maluri, niat di hati aku memang nak cari Barbie's shoes for kasih. kena cari gak, kasih dah berkenan giler ngan kasut tu. aku gerak sebaik aje rizal n abang dah tido berpelukan, nyenyak aje sampai x sedor aku bersiap nak kuar

tapi sampai kat maluri eji nak makan lu, lapor, lauk tumis telur yang aku masak x kena ngan selera eji, so masa eji makan aku duk pandang ajelah, aku sanggup tahan nafsu semata-mata kerana nak diet



so pilih kasih......yang maner awak berkenan, dipersilakan....



besar beg pada tuan, tapi kalu dah berkenan nak buat camner kan?



pastu bagi kasih main-main lu kat playland sini






2 comments:

sweethOneY said...

kak
kasih sgt comelll
geram tgk

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

terima kasih banyak-banyak, ni kalu dia dengar senyum lebar sampai ke telinga lah ni

 
template by suckmylolly.com