Wednesday, November 12, 2008

BARBIE

so last nite abang n kasih ikut eji gi Mid Points, eji nak belanja depa semua beli toys, bagi semangat anak sedara gi sekolah sok ari. Anak-anak aku pantang kalu eji ajak gi jalan mesti nak ikut punya, dah sah-sah balik mesti ader menda yang eji beli gak.

so kasih cam biasalah kan, toys-toys ni x mainlah, kasih lebih berminat pada pencil color or princess/barbie

happy kasih n x sabar-sabar nak gi sekolah nak bawak pencil baru


rasanya menda ni minggu ni aje pakai, next week gi kedai lagi beli yang lain, kat umah aku tu ader berpuluh pencil box yang kasih duk beli tiap kali gi kedai
terima kasih pada eji yang bagi semangat pada abang n kasih





4 comments:

en_me said...

moga kasih akan cemerlang nanti bila soklah..

tigrismalaya said...

bagusnyer mak sedara...bdk2 mmg suka kalo dapat hadiah bagi semangat depa nak gi sekolah...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

en_me
insyaAllah, mintak-mintak gitulah

tigrismalay
tulah bagi semangat kat diaorang kan

aju said...

ooo ank dara suka barbie yer...nnti2 ntie pezen key

 
template by suckmylolly.com