Wednesday, November 19, 2008

BFORE TIDO


Bfore tido, kasih selalu aje suruh aku baca surah or nyanyi or ajar doa n then lepas tu kasih lak yang akan perdengarkan kat mama dier. Dia mintak aku ajar doa lain, asyik duk baca doa makan ngan tido aje, ulang balik yang tu aje duk baca setiap hari ngan malam. Last nite aku ajar
kasih baca doa penerang hati.
Lagi 2 bulan kan kasih nak masuk tadika so kasik terang lagi hati kasih, aku duk suruh kasih hafal. minggu depan nak ajar baca doa apa lagi yer??? apa pun mama will help kasih okey.



abang x join kitaorang malam tadi, dia dah nyenyak tido, orang tepuk pipi pun x sedor

6 comments:

CuTeMiUt78 said...

bagus tu kak.. amalkan selalu.. mudah2an.. terang hati utk kasih belajar..tak pun... akak beli macam satu manila kad besar... yg ada tulis doa2 harian.. yg senang2 supaya kasih blh ikut baca...

NONIE AZIZ said...

Nonie pun suka bangat sebelum tidur main ngan anak2...guling dulu...Kasih macam anak nonie sebelum tidur macam-macam doala ,cerita la, nyanyi la...Salam kenal

IdaShah said...

pandai kasih baca doa
bagus2

shafa said...

mmmm lama2 nanti dia blh ingat semua doa2.

Lily.Lulu said...

nite nitee !!
tido dengan nyenyak :D

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

cutemiut78
tulah kak rose dah beli, tapi kasih belum pandai membaca lagi

nonie aziz
salam kenal, best kan cam tu setiap malam

Ida Shah
terima kasih

shafa
InsyaAllah

Lily
tq, memang nyenyak kalu kasih tido ni

 
template by suckmylolly.com