Wednesday, November 19, 2008

AMAZING RACE

last nite ader amazing race, aku x pernah layan, sib baik seri call soh nengok. aku memang minat giler ngan ida nerina ni, tapi x pernah sempat nak nengok, semalam masa duk makan nasi sempat gaklah nengok. walaupun separuh aje. memang powerlah minah ni, dia punya kekuatan boleh kalahkan lelaki.



aku memang dah bilang kat mami awal-awal yang aku balik lambat, nak soh eji tapaukan lauk pun dia balik lambat so aku mintak tolong mami masak menda yang paling senang, so tomyam rebus lah paling senang, campak aje semua kat dalam, pastu boleh makan. oh ya, mami x beraper sihat untuk ke dapur sangat. jadi aku x galakkan sangat mami duk dapur sangat, takut pitam lagipun darah mami ni kadang naik kadang turun.


x jadi dietlah, nak makan gak, lapor




4 comments:

eddie dewanaga said...

gua mmg gila Amazing Race ni, baik versi Amerika ataupun Asia, nasib baik dok JB, tv Singapore mmg slalu update benda2 mcm ni...

khamis mlm jumaat pukul 9pm diorang punya final leg of the race... harap2 Ida punya team menang, wakil M'sia tu...

*seri pun minat? kita masuk utk next race nak..? mcm honeymoon gituu...!
Oops..!!

gee ryder said...

ida nerina tu my hubby's x-teacher, tp dia pn xtgk sgt amazing race tu hehe...

Zanna_MamaBatrice said...

kak....zana mmg follow amazing race asia nie...nak2 plak....ida & tania tu masuk final...last week dia kat 1st place tau...vangga gitew...tp really...diaorg bagus...xde gaduh2 cam couple lain...zana paling tak suke couple geof & tish tu...meluat seh.....tp diaorg masuk final ler...

this week final tau...kak , jgn lupa setiap hari khamis...jam 9 mlm channel 701.......

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

eddie
serilah yang inform kat aku soh nengok amazing race, aku pun nak ida menang, eh ko tahu tak member baik aku adik pada ida nerina tapi lain maklah, bapak aje yang sama, bapak ida nerina duk terengganu

gee ryder
mesti dia ajar english kan? english dia baguih giler tu

Zanna
akak, dah terlepas dan baru baca comments ni saper menang ha

 
template by suckmylolly.com