Tuesday, November 25, 2008

BIAR ADIL DAN SAKSAMA

shoes for kasih aku dah beli, untuk abang danish, aku kena cari gak somethings, agar bila balik umah nanti abang tak terasa ati nengok adik dapat barang. kalu nak beli shoes for abang aku kena bawak abang gi BB Plaza, abang memang dah cakap awal-awal nak spiderman shoes.

on the way nak gi ke Stesen Monorel aku masuk gak kedai ni, ada SALE. Tetiba aje mata cam terkesima ngan satu shoes tu. memang cantik, aku memang suka kasut style-style gini coz x sakit or menderita sangat bila pakai. heels yang aku ader semua menderita bila pakai, pakai lam opis okeylah cuba kalu gi SOGO mesti dah terjengket-jengket aku jalan coz sakit.


dulu masa zaman anak dara menapak gi sogo ke KLCC ke, maner ke, jangan arap aku nak pakai sandal, mesti heels gak pilihan aku, masa tu kaki tak sakit coz badan ringan aje lam 45 kg. so jalan jauh camner pun, still maintain agi, cuba kalu sekarang, berdiri 20 minit kat dewan pun aku dah rasa hazab, sebabnya badan aku yang gemuk ni menyebabkan kaki aku x leh nak berdiri lama ngan heels.





aku belikan abang DVD ni, tapi abang jual DVD ni penipu giler, dia cakap ni SHREK 4 punya story, belum kuar wayang lagi, tapi aku cam pelik gak, rasanya x der pun aku baca paper ader SHREK 4. memang idup-idup kena tipu, coz balik tu aku pasang kat opis, criter dia lam 25 minit aje. Lahabau betul lah brother tu. kalu dekat mahu aku gi pulang balik tukar story lain, tapi bercinta lah aku nak gi balik Times.



hati aku senang sangat bila dapat tunaikan harapan anak aku




2 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

kasih dah dpt apa yg di idam2kan kak...lega kan kak...rasa puas jer bila dpt penuhi permintaan anak2....

cantik arrr kasut itam tu kak....
sama arr...skang nie kalu gi shopping ngan high heel jawabnyer lepas 30 minit zana dah minta hubby singgah kedai kasut cari sandle...sakit ooo kaki.....

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

Zanna_MamaBatrice
tulah rasa puas bila dapat penuhi permintaan anak-anak, hati pun sonang

cantikkan zana, kak rose suka giler tapi x leh beli kak rose dah terlebih shopping ngan eji

 
template by suckmylolly.com