Monday, November 03, 2008

BUDAK KELANTAN

abis aje story Bangkok Dangerous, kami x kuar ikut pintu kuar, kami kuar ikut pintu yang kami masuk, malas nak pusing jauh tu, sementara nak ke cineplax 1 singgah jap beli air mineral

berjalan ke cineplax 1

aku x leh nak criter panjang lebar story Bangkok Dangerous coz aku nengok pun 1/2 jam lewat, jadi aku x berapa faham sangat ngan jalan criter dia, tapi best gaklah, lebih-lebih lagi aku minat giler ngan hero dier. tapi criter ni x sesuailah untuk anak-anak coz ganas sangat. laki aku suka lah story-story cam ni.
Aha, tapi criter Budak Kelantan memang best gaklah coz dialek dia kelakor giler, tapi aku x faham sangat lah kena nengok subtitles kat bawah. cuma aku rasa cam x logik pun ader bila part awek cina tengah jogging tepi jalan tetiba aje kena culik coz.....x tahulah, cuma aku rasa cam x logik aje. itu pendapat akulah.


1 comments:

axim said...

nak tengok bangkok dangerous tak dapat dapat lagi nih...huhu\\

esok la pi tengok..

 
template by suckmylolly.com