Monday, November 03, 2008

AMPANG GALAXY

rizal ajak gi bukit bintang (favorite aku) nak belanja aku shopping tapi aku cam malas nak gi area bb hari minggu mesti sesak giler. pas tu dia ajak aku nengok movie. okeylah, boleh rileks sikit kepala hotak aku yang tengah serabut ni. aku tengok 2 criter lam satu ari, mula-mula tu aku nengok Bangkok Dangerous tapi aku masuk lambat 1/2 jam coz after asar baru aku turun umah.
pas tu sambung nengok Budak Kelantan kul 6.00 petang, tapi story ni kejap aje lam 7.30 abis.


rizal beli tiket sekaligus coz malas nak kuar masuk.



3 comments:

Senotip Synte said...

Kak ... best tak citer Budak Kelate nih? Rasa macam nak pie tengok tapi takut tak best lak ... komen sket

P/S : betul kata hubby akak tu, rambut Tasih tu leh panjang balik. Tapi akak jangan aaa salahkan diri sendiri. Tasih pun kecik laie ...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

senotip synte
bagi akak bestlah, coz bila dengar loghat diaorang sebut menate mung, dll cam kelakar gilerlah, so far bolehlah, memang best coz x boring. dialet diaorang tu yang buat story tu best

terima kasih, tulah memang boleh panjang balik tapi bercinta lah nak nunggu tu

Wawa_Nadwa said...

akk,
klu gi tgk kt galaxy tuh klu terserempak ngn wawa tego2 la eyh.
bleh b'gambo2 pastu tempek dlm blog.
hahha!

 
template by suckmylolly.com